Samenwerkingsverband 23-02

De Stichting SWV 23-02,  het nieuwe samenwerkingsverband primair onderwijs voor Twente, presenteert "Van zorg naar ondersteuning": informatie voor ouders over veranderingen op de basisschool door Passend Onderwijs.

Het SWV bestaat uit 162 basisscholen en 6 speciale basisscholen in Twente. Daarnaast heeft het samenwerkingsverband 11 scholen voor speciaal onderwijs.
Website: http://www.swv2302.nl/

Van zorg naar ondersteuning.
Informatie voor ouders over veranderingen op basisscholen door Passend Onderwijs.
Download hier de folder

Stichting KOMT scholen vallen onder Plein Midden Twente.
Plein Midden Twente werkt als subregio binnen de kaders die zijn afgesproken op het niveau van het nieuwe  Samenwerkingsverband 23-02.
Website: www.pleinmiddentwente.nl