Ouderparticipatie

Uw kind is een groot gedeelte van de dag op school. Daar vindt dus ook, naast onderwijs en vorming, een deel van de opvoeding van uw kind plaats. We vinden het van het allergrootste belang dat er wederzijdse betrokkenheid is voor wat er op school en thuis gebeurt. Onderling contact is hiervoor een voorwaarde.
We vinden het plezierig wanneer ouders zich ook daadwerkelijk willen inzetten voor de school. Dat kan op verschillende manieren. Als hulpouders bij bepaalde activiteiten, of bijv. als lid van de ouderraad of medezeggenschapsraad.
Iedere school biedt deze mogelijkheden en is blij met uw betrokkenheid op wat er op de school van uw kind gebeurt. U bent van harte welkom!