Netwerken

Door samen te werken, samen nieuwe dingen uit te proberen, elkaar te inspireren en te motiveren versterken mensen elkaar.
We proberen dit te realiseren door o.a. het inrichten van netwerken. Binnen Stichting KOMT fungeren de volgende netwerken:
een IB-netwerk, een ICT-netwerk, IDO-netwerk, ZBC-netwerk en een netwerk van schoolcontactpersonen.

IB = Interne Begeleiders - verantwoordelijk voor de zorgstructuur binnen de scholen.
ICT = informatie en communicatie technologie - verantwoordelijk voor het digitale gebeuren binnen de scholen.
IDO = Identiteits Ondersteuners - zij zorgen voor de ondersteuning van de katholieke identiteit binnen de scholen.
ZBC = zorgbudget commissie - verantwoordelijk voor de zorgaanvragen binnen de scholen.
Schoolcontactpersonen zijn de 1e aanspreekpersonen inzake de klachtenprocedure.

De diverse netwerken worden aangestuurd door een directielid van één van de projectgroepen. Deze projectgroep-leden vormen de schakel tussen de netwerken en het directeurenberaad en management.